maanantai 22. syyskuuta 2014
Ammattini-Kokki
Kokki osaa toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta -ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa. Työpaikkoja voivat olla kahvilat, henkilöstöravintolat , ravintolat , cateringalan yritykset , suurkeittiöt ja juhla-ja pitopalveluyritykset sekä lasti-ja matkustajalaivat. Kokki tuntee elintarvikkeet ja raaka-aineet , valmistaa maukasta , ravitsevaa ja terveellistä ruokaa myös erityisruokavalioasiakkaille ja laittaa sen esille joko suurelle joukolle kerrallaan tai annoksittain. Toimiessaan ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun tehtävissä hän tekee yhteistyötä toisten työntekijöiden kanssa asiakkaiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Hän toimii työssään kestävän toimintatavan , hygieniavaatimusten ja anniskelumääräyksien mukaisesti sekä noudattaa muita alan sopimuksia ja säädöksiä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti